dimarts, 25 de febrer del 2020

Vedruna Vall creua l’Atlàntic 
VEDRUNA VALL GUANYA EL CONCURS DE VEX PER TANT MARXA CAP A KENTUCKY 
     Equip de robotica després de guanyar el torneig


Divendres 21 i dissabte 22 l'escola Vedruna Vall de Terrassa va presentar tres equips de diferents modalitats (Vex U, vex High, Vex Middle) a la competició de VEX que es va fer a la UPC de Barcelona.
VEX Robotics Competition és una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional en la qual els equips han de construir robots innovadors per a superar un repte, que és diferent cada any.
Poden participar equips de quatre a vuit membres integrats per nois i noies d'entre vuit i 23 anys en tres categories en funció de l'edat.
Cada any vex proposa un repte diferent, aquest cop els competidors havien d’apilar cubs a un racó de la pista per tant, com més cubs més punts obtenen.
A la modalitat de VEX U, (Nivell Universitari) el grup Insanity que competien per l'escola vedruna vall va ser el màxim guanyador amb quatre trofeus:
el de disseny: que el guanya el robot més bonic estèticament, skills: que és el que millor condueix el robot en pista lliure, el mateix torneig, i el premi a l'excel·lència així que marxa cap a Kentucky.

A la modalitat de high per part del vedruna només van guanyar el torneig, igualment marxen a Amèrica per a animar als seus companys, i middle, va guanyar el torneig i l'excel·lència


VEX U i VEX middle marxarán a Kentucky per a competir.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada