dimarts, 11 de febrer del 2020


Benvinguts al nostre blog What is happening  in Vedruna, fet per, l'Aleix, la Marta i el Joan uns alumnes de 3r ESO.

Aquest blog és un projecte de l'optativa "I aquí què passa?" Dirigida per els professors: Marc Ballestar i Monica Marañon.

Sobre què tracta aquesta optativa?

-Aquesta optativa tracta principalment de potenciar i millorar la teva ortografia i la teva escriptura mitjançant notícies de l'escola, a classe hi ha sis grups i cadascun s'ocupa d'uns cursos determinats: un s'encarrega de P3,P4 i P5, un altre s'ocupa de 1r 2n i 3r de primària, un altre 4t, 5è i 6è de primària, un altre de l'ESO, un altre de Batxillerat i l'últim que en aquest cas som nosaltres s'ocupa de notícies més importants i més generals de l'escola Vedruna Vall.

A més a més tenim un pass especial amb el qual podem anar a fer de periodistes a horaris de classe amb el permís del professor.

Aquest blog bàsicament es basarà en les notícies principals de l'escola: ampliacions, novetats, excursions d'escola...

Nosaltres estarem amb contacte amb els professors de l’escola per poder fer les notícies.

Hi haurà notícies tant en català com en anglès. A més a més també podràs contactar amb nosaltres, a través del blog, nosaltres et resoldrem qualsevol mena de dubte, consulta o pregunta que tingueu.

El nostre blog está lincat a la web de l’escola




Welcome to our blog What is happening on Vedruna, do it for: Aleix, Marta and Joan three students of 3rd of ESO.This blog is a project of the optative named: I aquí què passa?

This blog normally is going to upload the most important news of the school like extensions, novelties, excursions, trips…

There will be news in English and in Catalan, and you will we able to contact with us using our blog, we will answer all the curiosities, questions ore more thing you want to know.

Our blog is linked on the school website

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada