dimarts, 10 de març del 2020







VEDRUNA VALL OBRE LES SEVES PORTES





Diumenge passat 8 de març de 2020, Vedruna Vall va obrir les seves portes perquè pares, familiars, amics i els mateixos alumnes puguin entrar i gaudir de diferents activitats i explicacions, també podien informar-se de qualsevol assignatura, esdeveniment o activitat en la qual estiguin interessats.

Aquest any, seguint l'organització de l'any passat, els alumnes de 3r i 4t d'ESO feien de guies per a totes aquelles persones interessades a conèixer l'escola.

Al pati, es va jugar a "lacrosse", un esport que no és gaire conegut, però que gràcies a l'optativa Ètnies, que es fa a 2n d'ESO els alumnes han après les normes i a jugar-hi.

Els Alumnes de 3er d'ESO van ajudar a la professora d'historia Eva Messeguer a explicar el projecte d'historia oral que s'està fent.

Alumnes de primaria i eso també van fer guies per l'escola i explicar aules en especial i les materies que es fan en elles

Aquí us deixem un quadre de totes les coses de les quals ús podíeu informar i a on les podeu trobar:


En conclusió aquesta diada va ser un èxit, ja que molts alumnes entusiasmats han ajudat a fer guies per l'escola i explicar projectes i zones en especial de l'escola. Els pares i mares els hi va agradar molt l'escola i molts d'ells pensen en apuntar al seu fill o filla algún dels cursos ja sigui infantil, primaria, secundaria...
Aquets alumnes serán recompensats amb un esmorçar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada